de Buyer Pánev Carbone Plus 26 × 36 cm | D-5131-36

Kód: D-5131-36
Přípravu ryb na ocelové pánvi Carbone Plus od značky de Buyer si rychle zamilujete. Dá se použít ke grilování ryb na salamandru nebo k tomu, aby zůstaly ryby stále teplé. Na výrobu pánve se používá prvotřídní materiál, proto se rychle rozehřeje a teplo se pak rovnoměrně rozprostře. Všemu kraluje elegantní design s masivní nýtovanou rukojetí, která perfektně padne do ruky. Důležité informace: Nepatří do myčky a nesmí se umývat čisticími
Zobrazit více ...
1 659,00 Kč

1 371 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Přípravu ryb na ocelové pánvi Carbone Plus od značky de Buyer si rychle zamilujete. Dá se použít ke grilování ryb na salamandru nebo k tomu, aby zůstaly ryby stále teplé. Na výrobu pánve se používá prvotřídní materiál, proto se rychle rozehřeje a teplo se pak rovnoměrně rozprostře. Všemu kraluje elegantní design s masivní nýtovanou rukojetí, která perfektně padne do ruky.

Důležité informace: Nepatří do myčky a nesmí se umývat čisticími prostředky. Může se používat na plynovém i elektrickém sporáku, sklokeramické desce, grilu salamandr nebo na indukci.

Pánev Carbone Plus 26 × 36 cm

de Buyer pánev Carbone Plus 26 × 36 cm

Parametry

  • Materiál: ocel
  • Rozměry: 26 × 36 cm
  • Výška: 4,8 cm
  • Váha: 3,3 kg
  • Cena uvedena za 1 kus

Instrukce ke správnému používání a údržbě

  • Pánev umývejte v horké vodě.
  • Nenamáčejte pánev příliš dlouho, po umytí pečlivě osušte.
  • Natřete pánev trochou oleje.
  • Nelze mýt v myčce nádobí.
  • Vhodná na indukci.
  • Ocelová pánev při dlouhodobém užívání zčerná, což znamená, že se na ní vytvořila vrstva patiny. Pánev tím získá vlastnosti nepřilnavého povrchu.

Příprava pánve před prvním použitím

  1. Nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje.
  2. Zahřejte olej než se objeví první dým. Poté sejměte pánev ze sporáku, vylijte olej a vytřete pánev papírovým ručníkem.

Využití pánve

  • Udržování teploty ryb a jejich grilování na salamandru.

Výrobce


Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.

Mohlo by vás zajímat: