de Buyer Pánev Carbone Plus 20 cm | D-5130-20
Kód: D-5130-20
Ocelová pánev od značky de Buyer je skvělou volbou na smažení, opékání nebo grilování masa, ryb, zeleniny a jiných delikates. Na její výrobu se používá prvotřídní materiál, proto se pánev rychle rozehřeje a teplo se pak rovnoměrně rozprostírá. Všemu kraluje elegantní design s masivní nýtovanou rukojetí, která perfektně padne do ruky.
Pánev Carbone Plus 20 cmde Buyer pánev Carbone Plus 20 cmParametryMateriál: ocelPrůměr: 20 cmVýška: 3 cmVáha: 1
Zobrazit více ...
Zobrazit více ...
Ocelová pánev od značky de Buyer je skvělou volbou na smažení, opékání nebo grilování masa, ryb, zeleniny a jiných delikates. Na její výrobu se používá prvotřídní materiál, proto se pánev rychle rozehřeje a teplo se pak rovnoměrně rozprostírá. Všemu kraluje elegantní design s masivní nýtovanou rukojetí, která perfektně padne do ruky.
Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.
Pánev Carbone Plus 20 cm
de Buyer pánev Carbone Plus 20 cm
Parametry
- Materiál: ocel
- Průměr: 20 cm
- Výška: 3 cm
- Váha: 1 kg
- Cena uvedena za 1 kus
Instrukce ke správnému používání a údržbě
- Pánev umývejte v horké vodě.
- Nenamáčejte pánev příliš dlouho, po umytí pečlivě osušte.
- Natřete pánev trochou oleje.
- Nelze mýt v myčce nádobí.
- Vhodná na indukci.
- Ocelová pánev při dlouhodobém užívání zčerná, což znamená, že se na ní vytvořila vrstva patiny. Pánev tím získá vlastnosti nepřilnavého povrchu.
Příprava pánve před prvním použitím
- Nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje.
- Zahřejte olej než se objeví první dým. Poté sejměte pánev ze sporáku, vylijte olej a vytřete pánev papírovým ručníkem.
Využití pánve
- Smažení, opékání nebo grilování masa, ryb nebo zeleniny.
Výrobce
Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.