RAK Talíř mělký 27 cm | RAK-FDFP27

Kód: RAK-FDFP27-12
Mělký talíř z kolekce FineDine si rychle získá milovníky jednoduchosti, ale i nadšené kreativce. Design spojuje tradiční tvar s minimalistickým vzhledem a díky tomu na jeho křivkách vynikne každé jídlo. Talíř se tak rychle stane elegantním doplňkem a nezbytnou součástí vaší kuchyně.Talíř mělký 27 cm FineDine talíř mělký 27 cm  ParametryMateriál: porcelánPrůměr: 27 cmBarva: slonová kost12 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kusVyužití
Zobrazit více ...
374,00 Kč

309 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Mělký talíř z kolekce FineDine si rychle získá milovníky jednoduchosti, ale i nadšené kreativce. Design spojuje tradiční tvar s minimalistickým vzhledem a díky tomu na jeho křivkách vynikne každé jídlo. Talíř se tak rychle stane elegantním doplňkem a nezbytnou součástí vaší kuchyně.

Talíř mělký 27 cm 

FineDine talíř mělký 27 cm  

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Průměr: 27 cm
  • Barva: slonová kost
  • 12 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití talíře

  • Servírování jídla.

Kolekce FineDine

Ostré linie kolekce FineDine přinášejí na stůl nadčasovou eleganci. Široký výběr jednotlivých produktů v kombinaci s minimalistickým vzhledem uspokojí i ty nejnáročnější majitele restaurací, ať už touží po jednoduchosti či kreativitě.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: