RAK Talíř oválný 40 × 19 cm | RAK-FDOP40

Kód: RAK-FDOP40-12
Oválný talíř z kolekce FineDine si okamžitě získá vaši pozornost. Jeho design spojuje neobvyklý tvar a minimalistický vzhled, čímž vzniká naprosto neotřelý kousek, který spouští vlnu kreativity. Díky své velké ploše se perfektně hodí k servírování hlavních chodů včetně příloh.Talíř oválný 40 × 19 cm FineDine talíř oválný 40 × 19 cmParametryMateriál: porcelánRozměry: 40 × 19 cmBarva: slonová kost12 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden
Zobrazit více ...
779,00 Kč

644 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Oválný talíř z kolekce FineDine si okamžitě získá vaši pozornost. Jeho design spojuje neobvyklý tvar a minimalistický vzhled, čímž vzniká naprosto neotřelý kousek, který spouští vlnu kreativity. Díky své velké ploše se perfektně hodí k servírování hlavních chodů včetně příloh.

Talíř oválný 40 × 19 cm 

FineDine talíř oválný 40 × 19 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 40 × 19 cm
  • Barva: slonová kost
  • 12 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití talíře

  • Servírování hlavních chodů včetně příloh.

Kolekce FineDine

Ostré linie kolekce FineDine přinášejí na stůl nadčasovou eleganci. Široký výběr jednotlivých produktů v kombinaci s minimalistickým vzhledem uspokojí i ty nejnáročnější majitele restaurací, ať už touží po jednoduchosti či kreativitě.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: