Vložka ohřívací

Kód: R-HP3253
Během chladných dní je těžké udržet jídlo teplé a nikdo nechce otevřít termoport, kde najde studený sendvič. Posilte své termoporty přidáním ohřívací vložky Camwarmer, který vám pomůže porazit nízké teploty. Její používání je naprosto jednoduché – ponoříte ji na 35–40 minut do horké vody a pak jen vložíte dovnitř. Vložka ohřívací GN 1/1 500 × 325 × 30 mmCAMBRO vložka ohřívací GN 1/1 500 × 325 × 30 mmParametryMateriál: Polyetylen + PUR pěnaVnější
Zobrazit více ...
3 124,00 Kč

2 582 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Během chladných dní je těžké udržet jídlo teplé a nikdo nechce otevřít termoport, kde najde studený sendvič. Posilte své termoporty přidáním ohřívací vložky Camwarmer, který vám pomůže porazit nízké teploty. Její používání je naprosto jednoduché – ponoříte ji na 35–40 minut do horké vody a pak jen vložíte dovnitř.

Vložka ohřívací GN 1/1 500 × 325 × 30 mm

CAMBRO vložka ohřívací GN 1/1 500 × 325 × 30 mm

Parametry

  • Materiál: Polyetylen + PUR pěna
  • Vnější rozměry: 500 × 325 × 30 mm
  • Váha: 3,9 kg
  • Barva: modrá
  • Pro GN 1/1
  • 1 ks v balení

Využití vložky

  • Ohřívání jídla v termoportech R-EPP180 a R-EPP180LH.

Výrobce


Společnost CAMBRO, založená v roce 1951, je jedním z nejznámějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny výrobce CAMBRO jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti. Ať už provozujete restauraci či bufet, izolované přepravní boxy od společnosti CAMBRO budou trefou do černého.


Návod k obsluze:

1) Zahřejte vložku v horké lázní po dobu 35–45 minut, s teplotou vody minimálně 85 °C. Vložka by měla být celá ponořená.
2) Opatrně vyjměte ohřívací vložku z horké vody, k tomu použijte tepelně odolné rukavice. Abyste předešli poškození výrobku, nepoužívejte kleště.
3) Umístěte ohřívací vložku do spodní částí thermoportu s horním plněním nebo do spodní drážky thermoportu s předním plněním. Naplňte nádobím s horkým jídlem a zavřete víko nebo dvířka.
ČIŠTĚNÍ:
K čištění používejte měkký hadřík, teplou vodu a jemný mycí prostředek. Nepouživejte ostré materiály nebo chemické prostředky.
Ohřívací vložku lze mýt v myčce, ale teplota vody musí mít teplotu okolí.
Doba chlazení a ohřívání závisí na thermoportu, obsahu a počáteční teplotě produktů.
S chladicí nebo ohřívací vložkou lze udržovat teplotu až o 4 hodiny déle v termoportech typu EPP.

Mohlo by vás zajímat: