Vložka ohřívací
Kód: R-HP3253
Během chladných dní je těžké udržet jídlo teplé a nikdo nechce otevřít termoport, kde najde studený sendvič. Posilte své termoporty přidáním ohřívací vložky Camwarmer, který vám pomůže porazit nízké teploty. Její používání je naprosto jednoduché – ponoříte ji na 35–40 minut do horké vody a pak jen vložíte dovnitř.
Vložka ohřívací GN 1/1 500 × 325 × 30 mmCAMBRO vložka ohřívací GN 1/1 500 × 325 × 30 mmParametryMateriál: Polyetylen + PUR pěnaVnější
Zobrazit více ...
Zobrazit více ...
Během chladných dní je těžké udržet jídlo teplé a nikdo nechce otevřít termoport, kde najde studený sendvič. Posilte své termoporty přidáním ohřívací vložky Camwarmer, který vám pomůže porazit nízké teploty. Její používání je naprosto jednoduché – ponoříte ji na 35–40 minut do horké vody a pak jen vložíte dovnitř.
Společnost CAMBRO, založená v roce 1951, je jedním z nejznámějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny výrobce CAMBRO jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti. Ať už provozujete restauraci či bufet, izolované přepravní boxy od společnosti CAMBRO budou trefou do černého.
Vložka ohřívací GN 1/1 500 × 325 × 30 mm
CAMBRO vložka ohřívací GN 1/1 500 × 325 × 30 mm
Parametry
- Materiál: Polyetylen + PUR pěna
- Vnější rozměry: 500 × 325 × 30 mm
- Váha: 3,9 kg
- Barva: modrá
- Pro GN 1/1
- 1 ks v balení
Využití vložky
- Ohřívání jídla v termoportech R-EPP180 a R-EPP180LH.
Výrobce
Společnost CAMBRO, založená v roce 1951, je jedním z nejznámějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny výrobce CAMBRO jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti. Ať už provozujete restauraci či bufet, izolované přepravní boxy od společnosti CAMBRO budou trefou do černého.
Návod k obsluze:
1) Zahřejte vložku v horké lázní po dobu 35–45 minut, s teplotou vody minimálně 85 °C. Vložka by měla být celá ponořená.
2) Opatrně vyjměte ohřívací vložku z horké vody, k tomu použijte tepelně odolné rukavice. Abyste předešli poškození výrobku, nepoužívejte kleště.
3) Umístěte ohřívací vložku do spodní částí thermoportu s horním plněním nebo do spodní drážky thermoportu s předním plněním. Naplňte nádobím s horkým jídlem a zavřete víko nebo dvířka.
ČIŠTĚNÍ:
K čištění používejte měkký hadřík, teplou vodu a jemný mycí prostředek. Nepouživejte ostré materiály nebo chemické prostředky.
Ohřívací vložku lze mýt v myčce, ale teplota vody musí mít teplotu okolí.
Doba chlazení a ohřívání závisí na thermoportu, obsahu a počáteční teplotě produktů.
S chladicí nebo ohřívací vložkou lze udržovat teplotu až o 4 hodiny déle v termoportech typu EPP.