Chladič Camchiller GN 1 1 500 × 325 × 30 mm

Kód: R-CP3253
Během horkého léta je těžké udržet jídlo chladné a nikdo nechce otevřít termoport, kde najde teplý salát nebo sendvič. Posilte své termoporty přidáním chladiče Camchiller, který vám pomůže porazit vysoké teploty během přepravy nebo na venkovních akcích. Jeho používání je naprosto jednoduché – přes noc ho zamrazíte a další den jen vložíte dovnitř. Chladič Camchiller GN 1/1 500 × 325 × 30 mmCAMBRO chladič Camchiller GN 1/1 500 × 325 × 30
Zobrazit více ...
2 126,00 Kč

1 757 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Během horkého léta je těžké udržet jídlo chladné a nikdo nechce otevřít termoport, kde najde teplý salát nebo sendvič. Posilte své termoporty přidáním chladiče Camchiller, který vám pomůže porazit vysoké teploty během přepravy nebo na venkovních akcích. Jeho používání je naprosto jednoduché – přes noc ho zamrazíte a další den jen vložíte dovnitř.

Chladič Camchiller GN 1/1 500 × 325 × 30 mm

CAMBRO chladič Camchiller GN 1/1 500 × 325 × 30 mm

Parametry

  • Materiál: Polyetylen + PUR pěna
  • Vnější rozměry: 500 × 325 × 30 mm
  • Váha: 3,9 kg
  • Barva: modrá
  • Pro GN 1/1
  • 1 ks v balení

Využití chladiče

  • Chlazení jídla v termoportech R-EPP180 a R-EPP180LH.

Výrobce


Společnost CAMBRO, založená v roce 1951, je jedním z nejznámějších výrobců nádob, podnosů, přepravních boxů a dalších produktů pro přepravu a uchovávání pokrmů. Všechny izolované nádoby na potraviny výrobce CAMBRO jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je polyethylen, polyuretan a polypropylen, a to za účelem co nejdelší životnosti. Ať už provozujete restauraci či bufet, izolované přepravní boxy od společnosti CAMBRO budou trefou do černého.


Návod k obsluze

Před použitím vložte chladící vložku naplocho do mrazničky na noc nebo po dobu alespoň 8 hodin.
Teplota v mrazáku by měla být –17,7 °C nebo nižší.
1) Vložte chladící vložku do horní drážky v thermoportu.
2) Vložte předchlazené potraviny v GN pánvích do kolejniček pod chladící vložku.
3) Jakmile bude ubývat jídlo, chladící podložku posouvejte níž pro minimalizaci volného místa a maximalizaci nízké retence teplot jiných potravin.
ČIŠTĚNÍ:
K čištění používejte měkký hadřík, teplou vodu a jemný mycí prostředek. Nepouživejte abrazivní prostředky ani čisticí rozpouštědla.
Chladící vložku lze mýt v myčce, ale teplota vody musí mít teplotu okolí.

Mohlo by vás zajímat: