Tenderizér ruční červený
Kód: VI-510C
Ruční tenderizér dokáže zjemnit jakýkoliv vykostěný plátek masa, aniž by došlo k jeho ztenčení. Ideální na přípravu a úpravu masa na steaky a marinování. Má 45 čepelí a vyrábí se z vysoce kvalitní nerezové oceli, díky čemuž čepele zůstávají ostřejší déle. Spodní noha je vybavena zvlněnými vzory, které lépe změkčují maso na povrch. Je rozebíratelný, takže se snadno čistí.Tenderizér Tenderizér ruční, červenýParametryMateriál: nerezová ocel45 nožůBarva: červenáVyužití tenderizéruZtenčení masa.
Ruční tenderizér dokáže zjemnit jakýkoliv vykostěný plátek masa, aniž by došlo k jeho ztenčení. Ideální na přípravu a úpravu masa na steaky a marinování. Má 45 čepelí a vyrábí se z vysoce kvalitní nerezové oceli, díky čemuž čepele zůstávají ostřejší déle. Spodní noha je vybavena zvlněnými vzory, které lépe změkčují maso na povrch. Je rozebíratelný, takže se snadno čistí.
Tenderizér
Tenderizér ruční, červený
Parametry
- Materiál: nerezová ocel
- 45 nožů
- Barva: červená
Využití tenderizéru
- Ztenčení masa.