City flétna 20 cl

Kód: RO-6001-200
Vychutnejte si šumivé víno se vší parádou. City flétna se vyrábí z jednoho kusu hladkého, čirého skla bez lepení a hodí se pro podávání šampaňského. Horní okraj s fazetovým zabroušením zpříjemňuje popíjení a posiluje tak celkový degustační požitek. Na rozdíl od hrubého zatavení umožňuje vyšší hygienické nároky (lze mýt v myčce nádobí) a dodává kalichu impozantní vzhled.Flétna 20 clCity flétna 20 clParametryMateriál: skloObjem: 20 clVýška: 236
Zobrazit více ...
68,00 Kč

56 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:

Vychutnejte si šumivé víno se vší parádou. City flétna se vyrábí z jednoho kusu hladkého, čirého skla bez lepení a hodí se pro podávání šampaňského. Horní okraj s fazetovým zabroušením zpříjemňuje popíjení a posiluje tak celkový degustační požitek. Na rozdíl od hrubého zatavení umožňuje vyšší hygienické nároky (lze mýt v myčce nádobí) a dodává kalichu impozantní vzhled.

Flétna 20 cl

City flétna 20 cl

Parametry

  • Materiál: sklo
  • Objem: 20 cl
  • Výška: 236 mm
  • Barva: transparentní
  • Vhodné do myčky nádobí
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití flétny

  • Podávání šumivých vín.

Kolekce City


Sklenice kolekce City servírují kvalitní kousky na jídelní stoly. Homogenní výroba spočívá v technologii vytváření z jednoho kusu skla bez lepení, tedy bez nějakých švů a spojů. Navíc dodává na odolnosti, protože se jedná o pevné foukané bezolovnaté křišťálové sklo. Ústní okraj je příjemný na dotyk a lze je mýt v myčce nádobí.

Výrobce

Užívejte si svůj domov se sklem RONA. Značka Rona poskytuje široké spektrum skleněných výrobků s brilantním leskem, které dokonale doladí vaše kompletní stolování. Koncepce skla RONA uspokojí všechny vaše požadované funkční a estetické potřeby.

Mohlo by vás zajímat: