Rubis nůž na máslo mono 17,2 cm

Kód: ET-1890-40
Nůž na máslo z kolekce Rubis svým vzhledem připomíná drahokam a představuje symbol luxusu mezi příbory. Poznáte ho také podle lesku, který rozzáří celý stůl. K dokonalosti už ho dovede jen nerezová ocel 18/10, z níž se vyrábí. Ta zaručí, že nůž vydrží spoustu let a zároveň se postará o vysokou odolnost proti korozi. Nůž na máslo mono 17,2 cmRubis nůž na máslo mono 17,2 cmParametryMateriál: nerezová ocelDélka: 17,2 cmBarva: stříbrnáCena uvedena za
Zobrazit více ...
134,00 Kč

111 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Nůž na máslo z kolekce Rubis svým vzhledem připomíná drahokam a představuje symbol luxusu mezi příbory. Poznáte ho také podle lesku, který rozzáří celý stůl. K dokonalosti už ho dovede jen nerezová ocel 18/10, z níž se vyrábí. Ta zaručí, že nůž vydrží spoustu let a zároveň se postará o vysokou odolnost proti korozi.

Nůž na máslo mono 17,2 cm

Rubis nůž na máslo mono 17,2 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel
  • Délka: 17,2 cm
  • Barva: stříbrná
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití nože

  • Krájení a roztírání másla.

Kolkece Rubis


Dopřejte svým jídelním stolům dotek luxusu s příborem z kolekce Rubis od designéra Pierra Collarda. Její design připomíná drahokam a její lesk rozzáří celý stůl.

Výrobce


Belgická společnost Eternum už téměř 100 let vyrábí a prodává příbor z nerezové oceli, který poznáte podle svérázného designu a vysoké kvality.

Mohlo by vás zajímat: