RAK Minimax talíř mělký – slza 35,5 × 18 cm | RAK-ACDS01

Kód: RAK-ACDS01-6
Mělký talíř z kolekce Minimax svým neobvyklým designem ve tvaru slzy přitáhne pozornost vašich hostů. V kombinaci s elegantní bílou barvou vytváří působivý kontrast, na kterém dokonale vynikne vaše kulinářské umění.Talíř mělký – slza 35,5 × 18 cmMinimax talíř mělký – slza ParametryMateriál: porcelánRozměry: 35,5 × 18 cmBarva: slonová kost6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kusVyužití talířeServírování jídla.Kolekce MinimaxEklektická
Zobrazit více ...
603,00 Kč

498 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Mělký talíř z kolekce Minimax svým neobvyklým designem ve tvaru slzy přitáhne pozornost vašich hostů. V kombinaci s elegantní bílou barvou vytváří působivý kontrast, na kterém dokonale vynikne vaše kulinářské umění.

Talíř mělký – slza 35,5 × 18 cm

Minimax talíř mělký – slza 

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 35,5 × 18 cm
  • Barva: slonová kost
  • 6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití talíře

  • Servírování jídla.

Kolekce Minimax

Eklektická kolekce Minimax obsahuje řadu položek, které lze použít samostatně či harmonicky kombinovat s produkty jiných kolekcí. Rozmanité velikosti nádobí nabízejí inovativní řešení pro servírování vašich nejneobvyklejších kulinářských kreací.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: