RAK Massilia talíř mělký Cilantro 29 cm | RAK-SPCP29

Kód: RAK-SPCP29-6
Mělký talíř Cilantro z kolekce Massilia přináší na jídelní stoly nadčasovou na eleganci, která zvýrazní každé podávané jídlo. Proto ať na něj položíte cokoliv, bude to vypadat dokonale. Talíř mělký Cilantro 29 cmMassilia talíř mělký Cilantro 29 cmParametryMateriál: porcelánPrůměr: 29 cmBarva: slonová kostCena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním baleníVyužití talířeServírování jídla.Kolekce Massilia Kolekce Massilia čerpá inspiraci v orientální
Zobrazit více ...
598,00 Kč

494 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Mělký talíř Cilantro z kolekce Massilia přináší na jídelní stoly nadčasovou na eleganci, která zvýrazní každé podávané jídlo. Proto ať na něj položíte cokoliv, bude to vypadat dokonale.

Talíř mělký Cilantro 29 cm

Massilia talíř mělký Cilantro 29 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Průměr: 29 cm
  • Barva: slonová kost
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití talíře

  • Servírování jídla.

Kolekce Massilia


Kolekce Massilia čerpá inspiraci v orientální kuchyni a její rozmanité tvary vytvářejí neomezené možnosti podávání jídel. Navrhli ji designéři Dominique a Alain Vavro pro michelinského kuchaře Géralda Passedata a jeho restaurace MUCEM v Marseille. Uhlazený, průkopnický stylje dokonalým podkladem pro sofistikované kulinářské kreace.

Výrobce


Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: