RAK Pure servírovací tác obdélníkový – King | RAK-D5GDRT42

Kód: RAK-D5GDRT42
Servírovací tác série Pure dodává podávání vašich kulinářských děl honosnou atmosféru luxusu. S tímto nádobím se vaši hosté budou cítit jako na zámku. Nejen obdivuhodný design, ale i použitý materiál poskytuje prvotřídní kvalitu. Servírovací tác obdélníkový – KingPure servírovací tác obdélníkový – KingParametryMateriál: porcelánRozměry: 42 × 32,5 cmBarva: bíláCena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním baleníVyužití tácuPodávání pokrmů.Kolekce Pure
Zobrazit více ...
4 008,00 Kč

3 312 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Servírovací tác série Pure dodává podávání vašich kulinářských děl honosnou atmosféru luxusu. S tímto nádobím se vaši hosté budou cítit jako na zámku. Nejen obdivuhodný design, ale i použitý materiál poskytuje prvotřídní kvalitu.

Servírovací tác obdélníkový – King

Pure servírovací tác obdélníkový – King

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 42 × 32,5 cm
  • Barva: bílá
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití tácu

  • Podávání pokrmů.

Kolekce Pure


Tak jako romanticky a zasněně koukáte na východ slunce, tak stejný pohled je na nádobí kolekce Pure. Jedná se doslova o čistou krásu bílé barvy doplněné o jemné zdobení 24karátového zlata. Vašemu stolování vdechne atmosféru luxusu a honosného hodování.

Výrobce


Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: