Appetize combi-stick

Kód: ET-3030-41
Kolekce Appetize představuje stylovou a vkusnou kombinaci příborů. Jedná se o spojení vidličky a lžičky, které působí netradičně, ale moderně. Vyrábí se z vysoce leštěné nerezové oceli a příbor lze umývat v myčce na nádobí. Využití najde zejména v asijských restauracích nebo při podávání tapas. Combi-stickAppetizecombi-stickParametryMateriál: nerezová ocel 18/10Délka: 23 cmBarva: stříbrnáCena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním baleníVyužití
Zobrazit více ...
341,00 Kč

282 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Kolekce Appetize představuje stylovou a vkusnou kombinaci příborů. Jedná se o spojení vidličky a lžičky, které působí netradičně, ale moderně. Vyrábí se z vysoce leštěné nerezové oceli a příbor lze umývat v myčce na nádobí. Využití najde zejména v asijských restauracích nebo při podávání tapas.

Combi-stick

Appetizecombi-stick

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 23 cm
  • Barva: stříbrná
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití combi-sticku

  • Podávání tapas či asijských specialit.

Kolekce Appetize


Appetize představuje elegantní a zároveň kvalitní doplňky do každého rautu. Kolekce nabízí speciální příbory hodící se pro podávání tapas, které se vyrábí z odolného materiálu zajišťujícího dlouhotrvající účinek.

Výrobce


Belgická společnost Eternum už téměř 100 let vyrábí a prodává příbor z nerezové oceli, který poznáte podle svérázného designu a vysoké kvality.

Mohlo by vás zajímat: