Lopatka na dort 25,6 cm

Kód: ET-8004-8
Lopatka na dort z kolekce Doria odráží rustikální styl kombinovaný s moderními prvky. Rukojeť zdobí prvotřídní plast, který znásobuje její eleganci, a navíc perfektně padne do ruky.  Na výrobu lopatky se používá také nerezová ocel 18/0 - ta garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každodenním používání. Lopatka na dort 25,6 cmDoria lopatka na dort 25,6 cmParametryMateriál: nerezová ocel 18/10Délka: 25,6 cm1 ks v
Zobrazit více ...
237,00 Kč

196 Kč bez DPH

Dostupnost: Vyprodáno Množství:
Lopatka na dort z kolekce Doria odráží rustikální styl kombinovaný s moderními prvky. Rukojeť zdobí prvotřídní plast, který znásobuje její eleganci, a navíc perfektně padne do ruky.  Na výrobu lopatky se používá také nerezová ocel 18/0 - ta garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každodenním používání.

Lopatka na dort 25,6 cm

Doria lopatka na dort 25,6 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 25,6 cm
  • 1 ks v balení

Využití lopatky

  • Nabírání dortu.

Doria


Kolekce Doria napodobuje rustikální styl, ale vnáší do něj moderní prvky. Rukojeť se vyrábí z kvalitního plastu a perfektně padne do ruky. Příbor z této řady je ideální volbou do stylových restaurací.

Eternum


Belgická společnost Eternum už téměř 25,50 let vyrábí a prodává příbor z nerezové oceli, který poznáte podle svérázného designu a vysoké kvality.

Mohlo by vás zajímat: