Doria nůž na steak 20,9 cm

Kód: ET-8004-45
Speciální nůž na steak z kolekce Doria odráží rustikální styl kombinovaný s moderními prvky. Rukojeť zdobí prvotřídní plast, který znásobuje jeho eleganci, a navíc perfektně padne do ruky. Na výrobu nože se používá také nerezová ocel 18/0 – ta garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každodenním používání. Nůž na steak 21,5 cmDoria nůž na steak 21,5 cmParametryMateriál: nerezová ocel 18/10Délka: 21,5 cmVáha: 64 gBarva
Zobrazit více ...
149,00 Kč

123 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Speciální nůž na steak z kolekce Doria odráží rustikální styl kombinovaný s moderními prvky. Rukojeť zdobí prvotřídní plast, který znásobuje jeho eleganci, a navíc perfektně padne do ruky. Na výrobu nože se používá také nerezová ocel 18/0 – ta garantuje vysokou odolnost proti korozi a dlouhou životnost i při každodenním používání.

Nůž na steak 21,5 cm

Doria nůž na steak 21,5 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 21,5 cm
  • Váha: 64 g
  • Barva :stříbrná
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití nože

  • Krájení steaků.

Kolekce Doria


Kolekce Doria napodobuje rustikální styl, ale vnáší do něj moderní prvky. Rukojeť se vyrábí z kvalitního plastu a perfektně padne do ruky. Příbor z této řady je ideální volbou do stylových restaurací.

Výrobce


Belgická společnost Eternum už téměř 100 let vyrábí a prodává příbor z nerezové oceli, který poznáte podle svérázného designu a vysoké kvality.

Mohlo by vás zajímat: