RAK Peppery talíř obdélný 33,5 x 18 cm, hnědý | RAK-EDRG33PBR

Kód: RAK-EDRG33PBR-6
Pozdvihněte prostředí svého podniku do krásy a úžasu přírody. Talíř Peppery v naturální barvě klasické keramiky vyvolává klidný a příjemný dojem, který vašim hostům dopřeje klidnou a mírumilovnou atmosféru při stolování. Porcelán dosahuje vysoké kvality, odolnosti proti odštípnutí a nadčasové elegance. Dokonalá hladkost glazury a jedinečná, přirozená barva porcelánu parádně dolaďují celkový pocit a dojem. Porcelán je odolný vůči vysokým teplotám.
Zobrazit více ...
688,00 Kč

569 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Pozdvihněte prostředí svého podniku do krásy a úžasu přírody. Talíř Peppery v naturální barvě klasické keramiky vyvolává klidný a příjemný dojem, který vašim hostům dopřeje klidnou a mírumilovnou atmosféru při stolování. Porcelán dosahuje vysoké kvality, odolnosti proti odštípnutí a nadčasové elegance. Dokonalá hladkost glazury a jedinečná, přirozená barva porcelánu parádně dolaďují celkový pocit a dojem. Porcelán je odolný vůči vysokým teplotám. Lze jej bezpečně použít v pecích při teplotách do + 300 ° C i v mikrovlnných troubách. Použití při vysokých teplotách nemá žádný vliv na chuť ohřátého jídla. Teplota podávaného pokrmu je udržována po dlouhou dobu.

Talíř obdélný 33,5 x 18 cm, hnědý

Peppery talíř obdélný 33,5 x 18 cm, hnědý

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 33,5 x 18 cm
  • Barva: hnědá
  • Umyvatelný v myčce na nádobí
  • Vhodný do trouby i mikrovlnné trouby
  • Cena uvedena za 1 kus
  • 12 ks v balení

Využití talíře

  • Servírování a prezentace pokrmů.

Kolekce Peppery


Řada Peppery vyrobená z neporézního, plně vitrifikovaného, ​​100% přírodního porcelánu neabsorbuje mastnotu, pachy ani bakterie a tudíž splňuje hygienické podmínky. Každý kus v této kolekci působí okouzlujícím dojmem přirozené podoby keramiky, tedy přírodním klidem, mírem a krásou. Ukazuje tak impozantnost a starobylou nádheru, které posilují jídelní prožitek vašich hostů.

Výrobce


Tato značka je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže, estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: