de Buyer Pánev CHOC Resto Induction 26 cm | D-8485-26
Kód: D-8485-26
Pánev CHOC Resto Induction s teflonovým povrchem je perfektní volbou pro přípravu palačinek a díky jejím nízkým okrajům se i lépe otáčí. Nerezové dno se vyrábí v souladu s normou AISI 430. Špičkové provedení pánve se odráží na její kvalitě a odolnosti (zvládne i hrubší zacházení). Zakřivení rukojeti zrcadlí francouzský styl, proto se jednoduše drží a zároveň vydrží vysoké teploty.
Důležité informace: Nezahřívejte pánev samostatně ani
Zobrazit více ...
Zobrazit více ...
Pánev CHOC Resto Induction s teflonovým povrchem je perfektní volbou pro přípravu palačinek a díky jejím nízkým okrajům se i lépe otáčí. Nerezové dno se vyrábí v souladu s normou AISI 430. Špičkové provedení pánve se odráží na její kvalitě a odolnosti (zvládne i hrubší zacházení). Zakřivení rukojeti zrcadlí francouzský styl, proto se jednoduše drží a zároveň vydrží vysoké teploty.
Důležité informace: Nezahřívejte pánev samostatně ani nepřehřívejte, vyhýbejte se teplotním šokům, nepoužívejte kovové kuchyňské náčiní.
Péče: Umývejte ručně, nepoužívejte agresivní čisticí prostředky.
Použití: Na sklokeramické desce, plynovém i elektrickém sporáku a indukci.
Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.
Důležité informace: Nezahřívejte pánev samostatně ani nepřehřívejte, vyhýbejte se teplotním šokům, nepoužívejte kovové kuchyňské náčiní.
Péče: Umývejte ručně, nepoužívejte agresivní čisticí prostředky.
Použití: Na sklokeramické desce, plynovém i elektrickém sporáku a indukci.
Pánev CHOC Resto Induction 26 cm
de Buyer pánev CHOC Resto Induction 26 cm
Parametry
- Materiál: hliník s teflonovým povrchem
- Průměr: 26 cm
- Výška: 1,5 cm
- Cena uvedena za 1 kus
Využití pánve
- Příprava palačinek.
Výrobce
Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.