Pánev oválná s úchyty 38 x 26 cm

Kód: D-8191-38R
Pánev je nová a nepoužitá. Jemný škrábanec na vnitřní straně, viz. foto.Pánev CHOC s teflonovým povrchem je perfektní volbou pro rozehřívání, ohřívání nebo smažení delikates z vaší kuchyně a díky nízkým okrajům s dokonalou lehkostí naservírujete jídlo na talíř. Zesílené dno garantuje jeho hladkost i plochost - dvě nejdůležitější vlastnosti při zahřívání povrchu. Špičkové provedení pánve se odráží na její kvalitě a odolnosti (zvládne i hrubší
Zobrazit více ...
1 185,00 Kč

979 Kč bez DPH

Dostupnost: Vyprodáno Množství:

Pánev je nová a nepoužitá. Jemný škrábanec na vnitřní straně, viz. foto.

Pánev CHOC s teflonovým povrchem je perfektní volbou pro rozehřívání, ohřívání nebo smažení delikates z vaší kuchyně a díky nízkým okrajům s dokonalou lehkostí naservírujete jídlo na talíř. Zesílené dno garantuje jeho hladkost i plochost - dvě nejdůležitější vlastnosti při zahřívání povrchu. Špičkové provedení pánve se odráží na její kvalitě a odolnosti (zvládne i hrubší zacházení).  Zakřivení rukojeti zrcadlí francouzský styl, proto se jednoduše drží a zároveň vydrží vysoké teploty.

Důležité informace: Nezahřívejte pánev samostatně ani nepřehřívejte, vyhýbejte se teplotním šokům, nepoužívejte kovové kuchyňské náčiní. 
Péče: Umývejte ručně, nepoužívejte agresivní čisticí prostředky.

Pánev můžete používat na sklokeramické desce, plynovém i elektrickém sporáku, ale nesmí na indukci.

Mohlo by vás zajímat:

10 769,00 Kč s DPH

Juicer