RAK Talíř mělký 28 cm | RAK-NOFP28

Kód: RAK-NOFP28-6
Mělký talíř z kolekce Nordic vás okouzlí svým skandinávským stylem a jednoduchostí, která elegantně kontrastuje s podávaným jídlem. Díky jeho minimalistického designu ho můžete zkombinovat s ostatními kousky z této řady a ze stolování tak vytvořit působivý zážitek. Milovníci praktičnosti také ocení jeho stohovatelnost.Talíř mělký 28 cmNordic talíř mělký 28 cmParametryMateriál: porcelánPrůměr: 28 cmBarva: slonová kost6 ks v originálním
Zobrazit více ...
335,00 Kč

277 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Mělký talíř z kolekce Nordic vás okouzlí svým skandinávským stylem a jednoduchostí, která elegantně kontrastuje s podávaným jídlem. Díky jeho minimalistického designu ho můžete zkombinovat s ostatními kousky z této řady a ze stolování tak vytvořit působivý zážitek. Milovníci praktičnosti také ocení jeho stohovatelnost.

Talíř mělký 28 cm

Nordic talíř mělký 28 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Průměr: 28 cm
  • Barva: slonová kost
  • 6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití talíře

  • Servírování jídla.

Kolekce Nordic

Syrové linie a minimalistická jednoduchost dávají kolekci NORDIC charakteristický skandinávský nádech. Všechny kousky kolekce jsou stohovatelné a lze je navzájem kombinovat.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: