RAK Nabur talíř mělký 27 × 22,5 cm | RAK-NBFP27

Kód: RAK-NBFP27-12
Netradiční a originální tvar inspirovaný křivkami přírody zaujme každého na první pohled. Talíř vašim hostům naservíruje gastronomický zážitek, na který jen tak lehce nezapomenou. Bílá barva nechá vyniknout jakékoliv kulinářské umění a kvalitní porcelán zaručí dlouhodobou odolnost i v intenzivním provozu.Talíř mělký 27 × 22,5 cmNabur talíř mělký 27 × 22,5 cmParametryMateriál: porcelánRozměry: 27 × 22,5 cmBarva: slonová kost12 ks v originálním
Zobrazit více ...
678,00 Kč

560 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Netradiční a originální tvar inspirovaný křivkami přírody zaujme každého na první pohled. Talíř vašim hostům naservíruje gastronomický zážitek, na který jen tak lehce nezapomenou. Bílá barva nechá vyniknout jakékoliv kulinářské umění a kvalitní porcelán zaručí dlouhodobou odolnost i v intenzivním provozu.

Talíř mělký 27 × 22,5 cm

Nabur talíř mělký 27 × 22,5 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 27 × 22,5 cm
  • Barva: slonová kost
  • 12 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití talíře

  • Servírování a prezentace různých pokrmů.

Kolekce Nabur

Tato kolekce vyzdvihuje krásu sochařských, zakřivených tvarů. Inspirovala se divokostí a všestranností přírodních křivek a nechá tak ukázat a oslavit kouzlo mistrovských kulinářských umění šéfkuchařů. Svou výjimečnost doplňuje kvalitně zpracovaný porcelán v bílém odstínu, který zaručuje dlouhodobou odolnost a přizpůsobení se do jakéhokoliv podniku.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: