RAK Mazza talíř mělký úzký 26 × 10 cm | RAK-MZBP26

Kód: RAK-MZBP26-6
Mělký talíř z porcelánu v bílém provedení bez dekoru v úzkém provedení. Křivky kolekce Mazza působí moderním šarmem, který dovoluje popustit uzdu fantazie a zaujme vaše hosty na první pohled. Na bílé barvě parádně vyniknou různé druhy pokrmů. Talíře má širší okraj, který můžete ozdobit pomocí glazury např. vašim logem. Tento talíř je vhodný pro podávání baget a jiných podlouhlých pokrmů.Talíř talíř mělký úzký 26 × 10 cmMazza talíř mělký úzký 26 ×
Zobrazit více ...
439,00 Kč

363 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Mělký talíř z porcelánu v bílém provedení bez dekoru v úzkém provedení. Křivky kolekce Mazza působí moderním šarmem, který dovoluje popustit uzdu fantazie a zaujme vaše hosty na první pohled. Na bílé barvě parádně vyniknou různé druhy pokrmů. Talíře má širší okraj, který můžete ozdobit pomocí glazury např. vašim logem. Tento talíř je vhodný pro podávání baget a jiných podlouhlých pokrmů.

Talíř talíř mělký úzký 26 × 10 cm

Mazza talíř mělký úzký 26 × 10 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 26 × 10 cm
  • Barva: slonová kost
  • 6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití talíře

  • Servírování a prezentace pokrmů.
  • Podávání baget a jiných podlouhlých pokrmů.

Kolekce Mazza

Kolekce Mazza přináší nadčasovou ukázku elegance, která moderně odprezentuje vaše gurmánské kreace. Jednotlivé díly edice lze poskládat do úchvatných celků. Takto servírovaný bufet bude pro vaše hosty přímo dech beroucím zážitkem, na který jen tak nezapomenou.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: