RAK Lea talíř mělký, oválný 36 × 27 cm, oranžový | RAK-LENNOP36OR

Kód: RAK-LENNOP36OR
Lea talíř oválný osvěží váš jídelní stůl. Zářivá oranžová barva v kombinaci s černým orámováním talíře vytvoří skvělý podklad pro servírování dezertů či jednohubek. Talíř mělký, oválný 36 × 27 cm, oranžovýLea talíř mělký, oválný 36 × 27 cm, oranžovýParametryMateriál: porcelánRozměr: 36 × 27 cmBarva: oranžováCena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním baleníVyužití talířeServírování dezertů, ovoce a zeleniny či drobných pochutin.Kolekce Lea Kolekce
Zobrazit více ...
593,00 Kč

490 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Lea talíř oválný osvěží váš jídelní stůl. Zářivá oranžová barva v kombinaci s černým orámováním talíře vytvoří skvělý podklad pro servírování dezertů či jednohubek.

Talíř mělký, oválný 36 × 27 cm, oranžový

Lea talíř mělký, oválný 36 × 27 cm, oranžový

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměr: 36 × 27 cm
  • Barva: oranžová
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití talíře

  • Servírování dezertů, ovoce a zeleniny či drobných pochutin.

Kolekce Lea



Kolekce Lea nabízí pět svěžích odstínů ve formě kulatých, oválných nebo čtvercových talířů, misek a kompletního sortimentu šálků. Zářivé barvy jsou ohraničeny tenkým černým pruhem permanentní glazury a tvoří živý podklad pro prezentaci jakéhokoli pokrmu.

Výrobce


Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: