Aromatizér Magic

Kód: E-69221
Aromatizér patří mezi skvělé pomocníky do kuchyně, protože dodává intenzivnější atmosféru při stolování. Dokáže jídlu navodit lahodnou vůni díky svému aromatickému kouřovému efektu z pilin. Díky tomu lépe upoutáte pozornost k chuti připraveného pokrmu, čímž se mnohonásobně zvyšuje gastronomický zážitek. Navíc je to velice jednoduché, takže zvládne to i úplný kuchařský začátečník, a navíc kouř nepoškozuje kvalitu jídla. Pokrmy se stanou přímo
Zobrazit více ...
1 540,00 Kč

1 273 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Aromatizér patří mezi skvělé pomocníky do kuchyně, protože dodává intenzivnější atmosféru při stolování. Dokáže jídlu navodit lahodnou vůni díky svému aromatickému kouřovému efektu z pilin. Díky tomu lépe upoutáte pozornost k chuti připraveného pokrmu, čímž se mnohonásobně zvyšuje gastronomický zážitek. Navíc je to velice jednoduché, takže zvládne to i úplný kuchařský začátečník, a navíc kouř nepoškozuje kvalitu jídla. Pokrmy se stanou přímo magickými.

Aromatizér Magic

Aromatizér Magic

Parametry

  • Materiál: aluminiové provedení
  • Elektrický bateriový motor
  • Baterie není součástí (kompatibilní s AA bateriemi)
  • Poklop není součástí (lze dokoupit zvlášť)
  • Není vhodný do myčky
  • Cena uvedena za 1 kus

Použití


Není nic snadnějšího než dosáhnutí báječné vůně jakéhokoliv studeného pokrmu. Aromatizér Magic se nejen dobře přenáší, ale také si své místečko najde kdekoliv kuchyni. Nahoře má přihrádku pro piliny a z prostředka mu vychází hadice, která se připojuje k příslušnému poklopu.

Po umístění pilin a připojení poklopu, kterým se přikryje pokrm na talíři, se zapne knoflík na atomatizéru a zapálí piliny. Až začne pod poklopem kouřová válka, chvíli ji nechte působit a pak poklop sejměte. Tadá, jídlo s neodolatelnou lahodnou vůní je hotové.

Mohlo by vás zajímat: