Gastronádoba Profi děrovaná GN 1 1 200 mm
Kód: M-11200 P
Děrovaná gastronádoba z řady Profi se díky svému všestrannému využití a vysoké kvalitě rychle stane nepostradatelným pomocníkem v každé profesionální kuchyni. Můžete v ní vařit, smažit, ohřívat i vydávat pokrmy. Dá se také použít k napařování zeleniny nebo na přípravu jídla v konvektomatu až do teploty 300 °C. Nádoba se vyrábí z nerezové oceli 18/10 (18 % niklu, 10 % chromu), která garantuje její vysokou odolnost, dlouhou životnost a dovoluje ji
Zobrazit více ...
Zobrazit více ...
Děrovaná gastronádoba z řady Profi se díky svému všestrannému využití a vysoké kvalitě rychle stane nepostradatelným pomocníkem v každé profesionální kuchyni. Můžete v ní vařit, smažit, ohřívat i vydávat pokrmy. Dá se také použít k napařování zeleniny nebo na přípravu jídla v konvektomatu až do teploty 300 °C. Nádoba se vyrábí z nerezové oceli 18/10 (18 % niklu, 10 % chromu), která garantuje její vysokou odolnost, dlouhou životnost a dovoluje ji umýt v myčce.
Gastronádoby Profi se svou kvalitou řadí mezi špičky na evropském trhu. Vyrábí se v souladu s normou EN 631 a jsou nezbytnou součástí každé profesionální kuchyně.
Společnost TOMGAST Czech Republic spojuje vášeň pro gastronomii s kvalitou a přináší tak na trh produkty, které splňují požadavky nejnáročnějších šéfkuchařů.
Gastronádoba Profi děrovaná GN 1/1 200 mm
TOMGAST gastronádoba Profi děrovaná GN 1/1 200 mm
Parametry
- Materiál: nerezová ocel
- Rozměry: 530 × 325 mm
- Hloubka: 200 mm
- Objem: 28 l
- Průměr perforace: 4 mm
- Perforace po celém obvodu včetně rohů
- Barva: stříbrná
- Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení
Využití gastronádoby
- Vaření jídel.
- Ohřev jídel.
- Smažení jídel.
- Vydávání jídel.
Gastronádoby Profi
Gastronádoby Profi se svou kvalitou řadí mezi špičky na evropském trhu. Vyrábí se v souladu s normou EN 631 a jsou nezbytnou součástí každé profesionální kuchyně.
Výrobce
Společnost TOMGAST Czech Republic spojuje vášeň pro gastronomii s kvalitou a přináší tak na trh produkty, které splňují požadavky nejnáročnějších šéfkuchařů.