RAK Konvice na kávu s víčkem 35 cl | RAK-FDCP35

Kód: RAK-FDCP35-4
Konvice na kávu z kolekce FineDine spojuje eleganci s praktičností. Působivý design ozdobí každý stůl a praktický tvar zjednodušuje podávání. Tato kombinace pak tvoří kousek, který nesmí chybět v žádném kávovém servisu.Konvice na kávu s víčkem 35 cl FineDine konvice na kávu s víčkem 35 cl ParametryMateriál: porcelánObjem: 35 clBarva: slonová kost4 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kusVyužití konvičkyPodávání kávy.Kolekce FineDineOstré
Zobrazit více ...
626,00 Kč

517 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Konvice na kávu z kolekce FineDine spojuje eleganci s praktičností. Působivý design ozdobí každý stůl a praktický tvar zjednodušuje podávání. Tato kombinace pak tvoří kousek, který nesmí chybět v žádném kávovém servisu.

Konvice na kávu s víčkem 35 cl 

FineDine konvice na kávu s víčkem 35 cl 

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Objem: 35 cl
  • Barva: slonová kost
  • 4 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití konvičky

  • Podávání kávy.

Kolekce FineDine

Ostré linie kolekce FineDine přinášejí na stůl nadčasovou eleganci. Široký výběr jednotlivých produktů v kombinaci s minimalistickým vzhledem uspokojí i ty nejnáročnější majitele restaurací, ať už touží po jednoduchosti či kreativitě.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: