Šálek s podšálkem 6+6 16 cl

Kód: BR-821-06
Sada šálků je součástí kolekce Ebro, kterou poznáte podle její nadčasovosti a dekorace ve vintage stylu. Tyto odolné kousky využijete při podávání kávy a můžete je doplnit i podšálky ze stejné řady (součást balení). Šálek s podšálkem 6+6 16 clEbro Šálek s podšálkem 6+6 16 clParametryMateriál: opálové skloObjem: 16 clBarva: bíláVhodné do myčky i mikrovlnné troubySada obsahuje 6 ks šálků a 6 ks podšálkůVyužití talířeServírování kávy.Kolekce Ebro
Zobrazit více ...
327,00 Kč

270 Kč bez DPH

Dostupnost: Vyprodáno Množství:
Sada šálků je součástí kolekce Ebro, kterou poznáte podle její nadčasovosti a dekorace ve vintage stylu. Tyto odolné kousky využijete při podávání kávy a můžete je doplnit i podšálky ze stejné řady (součást balení).

Šálek s podšálkem 6+6 16 cl

Ebro Šálek s podšálkem 6+6 16 cl

Parametry

  • Materiál: opálové sklo
  • Objem: 16 cl
  • Barva: bílá
  • Vhodné do myčky i mikrovlnné trouby
  • Sada obsahuje 6 ks šálků a 6 ks podšálků

Využití talíře

  • Servírování kávy.

Kolekce Ebro


Cesta do minulosti, ale bez nostalgie. To je kolekce Ebro, kterou charakterizuje nadčasový styl. Proto přináší na jídelní stoly nádech romantiky a vintage atmosféry.

Výrobce


Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla a stále si udržuje svou tradici. Společnost přináší na trh výrobky, které vás okouzlí svým designem a skvělou funkčností.

Mohlo by vás zajímat: