RAK Talíř mělký 37 × 21 cm – dvoudílný | RAK-CLRP37IN2

Kód: RAK-CLRP37IN2-6
Dvoudílný talíř z kolekce Classic Gourmet poznáte podle minimalistického designu, který se stane elegantním doplňkem každého jídelního stolu. Praktické rozdělení na dvě části vám dovolí rozdělit jídlo podle vaší potřeby. Do jedné části můžete dát maso, do druhé přílohu. Nebo můžete od sebe oddělit dipy a zeleninu, chipsy a oříšky. Záleží jen na vás.Talíř mělký 37 × 21 cm – dvoudílný Classic Gourmet talíř mělký 37 × 21 cm –
Zobrazit více ...
725,00 Kč

599 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Dvoudílný talíř z kolekce Classic Gourmet poznáte podle minimalistického designu, který se stane elegantním doplňkem každého jídelního stolu. Praktické rozdělení na dvě části vám dovolí rozdělit jídlo podle vaší potřeby. Do jedné části můžete dát maso, do druhé přílohu. Nebo můžete od sebe oddělit dipy a zeleninu, chipsy a oříšky. Záleží jen na vás.

Talíř mělký 37 × 21 cm – dvoudílný 

Classic Gourmet talíř mělký 37 × 21 cm – dvoudílný

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 37 × 21 cm
  • Barva: slonová kost
  • 6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití talíře

  • Oddělené servírování jídla.

Kolekce Classic Gourmet

Kolekce Classic Gourmet kombinuje nadčasový design s funkčností a je jednou z nejlepších voleb pro profesionální gastronomii. Mezi hlavní přednosti kolekce patří široký výběr čtvercových, obdélníkových a hranatých talířů, vysoká odolnost a snadná manipulace.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: