RAK Mléčenka 25 cl | RAK-CLCR25

Kód: RAK-CLCR25-12
Mléčenka z kolekce Classic Gourmet je pravou volbou pro všechny, kteří dávají přednost jednoduchosti a minimalismu. Se svým čistým designem se rychle stane nejen užitečným pomocníkem, ale také elegantním doplňkem.Mléčenka 25 cl Classic Gourmet mléčenka 25 clParametryMateriál: porcelánObjem: 25 clBarva: slonová kost12 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kusVyužití mléčenkyPodávání mléka.Kolekce Classic GourmetKolekce Classic Gourmet
Zobrazit více ...
236,00 Kč

195 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Mléčenka z kolekce Classic Gourmet je pravou volbou pro všechny, kteří dávají přednost jednoduchosti a minimalismu. Se svým čistým designem se rychle stane nejen užitečným pomocníkem, ale také elegantním doplňkem.

Mléčenka 25 cl 

Classic Gourmet mléčenka 25 cl

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Objem: 25 cl
  • Barva: slonová kost
  • 12 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití mléčenky

  • Podávání mléka.

Kolekce Classic Gourmet

Kolekce Classic Gourmet kombinuje nadčasový design s funkčností a je jednou z nejlepších voleb pro profesionální gastronomii. Mezi hlavní přednosti kolekce patří široký výběr čtvercovách, obdélníkových a hranatých talířů, vysoká odolnost a snadná manipulace.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: