RAK Access podšálek 15,2 cm pro hrnky a šálky | RAK-ASSA15

Kód: RAK-ASSA15-12
Stejně jako šálky a hrnky, tak i podšálek z kolekce Access spojuje nadčasovou bílou barvu s tradičním tvarem a vyrábí se z odolného porcelánu. Díky jeho praktickým rozměrům ho můžete použít jako podšálek pro šálky na polévku (RAK-ASCS30, RAK-ASCS01), šálky na nápoje (RAK-ASCU23, RAK-ASSM36, RAK-ASCU20). Podšálek 15,2 cm pro hrnky a šálkyAccess podšálek 15,2 cm pro hrnky a šálkyParametryMateriál: porcelánPrůměr: 15,2 cmBarva: bíláCena uvedena za 1
Zobrazit více ...
69,00 Kč

57 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Stejně jako šálky a hrnky, tak i podšálek z kolekce Access spojuje nadčasovou bílou barvu s tradičním tvarem a vyrábí se z odolného porcelánu. Díky jeho praktickým rozměrům ho můžete použít jako podšálek pro šálky na polévku (RAK-ASCS30, RAK-ASCS01), šálky na nápoje (RAK-ASCU23, RAK-ASSM36, RAK-ASCU20).

Podšálek 15,2 cm pro hrnky a šálky

Access podšálek 15,2 cm pro hrnky a šálky

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Průměr: 15,2 cm
  • Barva: bílá
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití podšálku

  • Podšálek pro šálky na polévku (RAK-ASCS30, RAK-ASCS01), šálky na nápoje (RAK-ASCU23, RAK-ASSM36, RAK-ASCU20).

Kolekce Access


Klasické stolní nádobí kolekce Access se vyznačuje nadčasovou elegancí a je univerzálním a stylovým doplňkem jídelního stolu. Díky pevnému a odolnému materiálu je kolekce vhodná pro bankety a rušné restaurační provozy. Většina produktů je stohovatelná a má zesílené okraje.

Výrobce


Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky, a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: