RAK Twirl talíř mělký 31 cm – shell | RAK-TWNNPR31SH

Kód: RAK-TWNNPR31SH-6
Twirl talíř mělký v barvě mušlí dodá vašemu stolu nádech exotiky. Jedinečný vzhled ručně tvarovaného porcelánu přitáhne pozornost vašich hostů a zvýrazní každý pokrm. Kromě výjimečného vzhledu jsou výrobky kolekce Twirl také funkční – odolají teplotním šokům a lze je proto používat v myčkách nádobí, pečicích či mikrovlnných troubách, a dokonce se mohou dávat i do mrazáku či lednice. Talíř mělký 31 cm – shellTwirl talíř mělký 31 cm –
Zobrazit více ...
818,00 Kč

676 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Twirl talíř mělký v barvě mušlí dodá vašemu stolu nádech exotiky. Jedinečný vzhled ručně tvarovaného porcelánu přitáhne pozornost vašich hostů a zvýrazní každý pokrm. Kromě výjimečného vzhledu jsou výrobky kolekce Twirl také funkční – odolají teplotním šokům a lze je proto používat v myčkách nádobí, pečicích či mikrovlnných troubách, a dokonce se mohou dávat i do mrazáku či lednice.

Talíř mělký 31 cm – shell

Twirl talíř mělký 31 cm – shell

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Průměr: 31 cm
  • Barva: shell
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití talíře

  • Servírování hlavních chodů.

Kolekce Twirl 


Písečná pláž, tyrkysová laguna, mořská vegetace, mušle či korály – tím vším se inspirovali designéři kolekce Twirl. Vzhled tradičního, ručně tvarovaného nádobí v kombinaci s pěti tropickými odstíny vás přenese do dalekých krajů a dodá vašemu jídlu exotickou atmosféru.

Výrobce


Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: