RAK Miska kulatá 45 cl | RAK-SKBWL17

Kód: RAK-SKBWL17-12
Kulatou misku z kolekce SKA na první pohled poznáte podle minimalistického designu. V kombinaci s praktickým tvarem se perfektně hodí na servírování těstovin nebo salátů. Miska se také chlubí vysokou odolností, proto dlouho vydrží.Miska kulatá 45 cl SKA miska kulatá 45 cl ParametryMateriál: porcelánRozměry: 17 × 5 cmBarva: slonová kost12 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kusVyužití miskyServírování těstovin a salátů.Kolekce SKAKulaté a
Zobrazit více ...
194,00 Kč

160 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Kulatou misku z kolekce SKA na první pohled poznáte podle minimalistického designu. V kombinaci s praktickým tvarem se perfektně hodí na servírování těstovin nebo salátů. Miska se také chlubí vysokou odolností, proto dlouho vydrží.

Miska kulatá 45 cl 

SKA miska kulatá 45 cl 

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 17 × 5 cm
  • Barva: slonová kost
  • 12 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití misky

  • Servírování těstovin a salátů.

Kolekce SKA

Kulaté a hranaté tvary kolekce SKA nabízejí platformu pro řadu kulinářských využití. Kolekce SKA, vytvořená speciálně pro použití v cateringovém a gastro průmyslu, je velmi odolná a zároveň lehce stohovatelná.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: