Bormioli Rocco Performa talíř dezertní 15,5 cm | BR-405841

Kód: BR-405841
Čistě bílé talíře z kvalitního opálového skla rozzáří vaši jídelnu a nechá vyniknout jakýkoliv pokrm. Díky bílé barvě se hodí ke všem barevným relacím interiéru a vynikají svou stohovatelností, pomocí které se parádně skladují. Kvalita skla zajistí dlouhodobou životnost, navíc jsou talíře temperovány a měly by vydržet teplotu 110 °C. Talíř mělký 15,5 cmPerforma talíř mělký 15,5 cmParametryMateriál: OpalglassPrůměr: 15,5 cmBarva: bíláCena uvedena
Zobrazit více ...
25,00 Kč

21 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Čistě bílé talíře z kvalitního opálového skla rozzáří vaši jídelnu a nechá vyniknout jakýkoliv pokrm. Díky bílé barvě se hodí ke všem barevným relacím interiéru a vynikají svou stohovatelností, pomocí které se parádně skladují. Kvalita skla zajistí dlouhodobou životnost, navíc jsou talíře temperovány a měly by vydržet teplotu 110 °C.

Talíř mělký 15,5 cm

Performa talíř mělký 15,5 cm

Parametry

  • Materiál: Opalglass
  • Průměr: 15,5 cm
  • Barva: bílá
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití talířů

  • Servírování a prezentace pokrmů.

Kolekce Performa


Nádobí z bílého tvrzeného skla, které odolá mechanickým šokům a nárazům. Tato kolekce je díky své jednoduché čistě bílé formě a kvalitě nezapomenutelným a okouzlujícím kouskem mezi řadou gastronomických podniků.

Výrobce


Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla a stále si udržuje svou tradici. Společnost přináší na trh výrobky, které vás okouzlí svým designem a skvělou funkčností.

Mohlo by vás zajímat: