RAK Talíř mělký obdélný 33,5 × 18 cm | RAK-EDRG33IV

Kód: RAK-EDRG33IV-6
Obdélný mělký talíř z kolekce Nano poznáte podle minimalistického designu, na kterém vyniknou tradiční i exotické pokrmy. Jeho vysoká odolnost zaručuje dlouhou životnost a perfektně se hodí k servírování dezertů nebo jednohubek.Talíř mělký obdélný 33,5 × 18 cmNano talíř mělký obdélný 33,5 × 18 cmParametryMateriál: porcelánRozměry: 33,5 × 18 cmBarva: slonová kostCena uvedena za 1 kus/12 ks v originálnám baleníVyužití talířeServírování dezertů nebo
Zobrazit více ...
350,00 Kč

289 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Obdélný mělký talíř z kolekce Nano poznáte podle minimalistického designu, na kterém vyniknou tradiční i exotické pokrmy. Jeho vysoká odolnost zaručuje dlouhou životnost a perfektně se hodí k servírování dezertů nebo jednohubek.

Talíř mělký obdélný 33,5 × 18 cm

Nano talíř mělký obdélný 33,5 × 18 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 33,5 × 18 cm
  • Barva: slonová kost
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálnám balení

Využití talíře

  • Servírování dezertů nebo jednohubek.

Kolekce Nano

Kolekce Nano nalezla svou inspiraci v Asii a její ostré linie evokují čistotu a eleganci. Minimalistický styl jednotlivých kousků umožňuje širokou škálu využití, ať už v exotické či tradiční kuchyni.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: