RAK Talíř mělký čtvercový 30 cm | RAK-EDSQ30IV

Kód: RAK-EDSQ30IV-6
Čtvercový talíř z kolekce Nano poznáte podle minimalistického designu, na kterém vyniknou tradiční i exotické pokrmy. Jeho vysoká odolnost zaručuje dlouhou životnost a perfektně se hodí k servírování drobných pokrmů nebo hlavních chodů.Talíř mělký čtvercový 30 cmNano talíř mělký čtvercový 30 cmParametryMateriál: porcelánRozměr: 30 cmBarva: slonová kost6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kusVyužití talířeServírování drobných pokrmů nebo
Zobrazit více ...
491,00 Kč

406 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Čtvercový talíř z kolekce Nano poznáte podle minimalistického designu, na kterém vyniknou tradiční i exotické pokrmy. Jeho vysoká odolnost zaručuje dlouhou životnost a perfektně se hodí k servírování drobných pokrmů nebo hlavních chodů.

Talíř mělký čtvercový 30 cm

Nano talíř mělký čtvercový 30 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměr: 30 cm
  • Barva: slonová kost
  • 6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití talíře

  • Servírování drobných pokrmů nebo hlavních chodů.

Kolekce Nano

Kolekce Nano nalezla svou inspiraci v Asii a její ostré linie evokují čistotu a eleganci. Minimalistický styl jednotlivých kousků umožňuje širokou škálu využití, ať už v exotické či tradiční kuchyni.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: