RAK Poklop na talíř RAK-LRDP26 | RAK-LRCV23

Kód: RAK-LRCV23-1
Poklop na talíř z kolekce Lyra vás překvapí svým kontrastujícím designem, který kombinuje minimalistický vzhled s netypickým tvarem. Využijete při slavnostních příležitostech k přikrytí hotového jídla na talíři RAK-LRDP26. Zabráníte tak úniku tepla a na jídlo se nedostanou žádné nečistoty. Poklop na talíř RAK-LRDP26Lyra poklop na talíř RAK-LRDP26ParametryMateriál: porcelánBarva: slonová kost1 ks v baleníVyužití poklopuPřikrytí jídla na talíři
Zobrazit více ...
540,00 Kč

446 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Poklop na talíř z kolekce Lyra vás překvapí svým kontrastujícím designem, který kombinuje minimalistický vzhled s netypickým tvarem. Využijete při slavnostních příležitostech k přikrytí hotového jídla na talíři RAK-LRDP26. Zabráníte tak úniku tepla a na jídlo se nedostanou žádné nečistoty.

Poklop na talíř RAK-LRDP26

Lyra poklop na talíř RAK-LRDP26

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Barva: slonová kost
  • 1 ks v balení

Využití poklopu

  • Přikrytí jídla na talíři RAK-LRDP26.

Kolekce Lyra


Hlavním znakem kolekce Lyra je kontrast rovného dna, sníženého středu a jemně zaoblené linie okraje. Designérka Mikaela Dörfel vytvořila kolekci, která na trhu v porovnání s podobnými produkty vyniká a která osloví každého, komu není design lhostejný.

Výrobce


Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: