Bormioli Rocco Talíř 28 × 21 cm – PIADINA | BR-431241

Kód: BR-431241
Pšeničná placka plněná sýrem, salámy a zeleninou či také marmeládou nebo tvarohem – to je piadina. Tato italská specialita pochází z regionu Romagna a podává se na speciálním talíři, který má ve své nabídce i výrobce Bormioli Rocco. Jednoduchý design talíře se bude vyjímat jak v moderních, tak i tradičních restauracích a opálové sklo vám zpříjemní pobyt v kuchyni. Výrobky kolekce Grangusto můžete mýt v myčce nádobí, ohřívat v mikrovlnné troubě i
Zobrazit více ...
70,00 Kč

58 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Pšeničná placka plněná sýrem, salámy a zeleninou či také marmeládou nebo tvarohem – to je piadina. Tato italská specialita pochází z regionu Romagna a podává se na speciálním talíři, který má ve své nabídce i výrobce Bormioli Rocco. Jednoduchý design talíře se bude vyjímat jak v moderních, tak i tradičních restauracích a opálové sklo vám zpříjemní pobyt v kuchyni. Výrobky kolekce Grangusto můžete mýt v myčce nádobí, ohřívat v mikrovlnné troubě i skladovat v lednici.

Talíř 28 × 21 cm – PIADINA

Grangusto talíř 28 × 21 cm – PIADINA

Parametry

  • Materiál: opal glass
  • Průměr: 28 × 21 cm
  • Barva: bílá
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití talíře

  • Servírování piadiny či pečiva.

Kolekce Grangusto


Kolekce Grangusto odkazuje na italskou kuchařskou tradici a eleganci. Všechny talíře kolekce jsou navrženy tak, aby vyzdvihly výtvory kulinářských mistrů, ať už se jedná o předkrm, hlavní chod či dezert. Minimalistický a elegantní design talířů stylově doplní stůl pro každou příležitost. Kromě nadčasového designu ale kolekce nabízí také skvělou funkčnost – tvrzené opálové sklo je hygienický materiál, který odolá teplotním šokům i hrubému zacházení a který zaručuje odolnost a dlouhou životnost výrobků.

Výrobce


Bormioli Rocco je ve sklářském světě synonymem kvality. Už od roku 1825 patří tato italská firma k nejvýznamnějším světovým výrobcům skla a stále si udržuje svou tradici. Bormioli Rocco přináší na trh výrobky, které vás okouzlí svým designem a skvělou funkčností.

Mohlo by vás zajímat: