RAK Mléčenka 5 cl | RAK-FDCR05

Kód: RAK-FDCR05-24
Mléčenka z kolekce FineDine spojuje eleganci s praktičností. Působivý design ozdobí každý stůl a praktický tvar zjednodušuje podávání mléka. Tato kombinace pak tvoří kousek, který nesmí chybět v žádném kávovém servisu.Mléčenka 5 cl FineDine mléčenka 5 cl ParametryMateriál: porcelánObjem: 5 clBarva: slonová kost24 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kusVyužití mléčenkyPodávání mléka.Kolekce FineDineOstré linie kolekce FineDine přinášejí
Zobrazit více ...
191,00 Kč

158 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Mléčenka z kolekce FineDine spojuje eleganci s praktičností. Působivý design ozdobí každý stůl a praktický tvar zjednodušuje podávání mléka. Tato kombinace pak tvoří kousek, který nesmí chybět v žádném kávovém servisu.

Mléčenka 5 cl 

FineDine mléčenka 5 cl 

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Objem: 5 cl
  • Barva: slonová kost
  • 24 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití mléčenky

  • Podávání mléka.

Kolekce FineDine

Ostré linie kolekce FineDine přinášejí na stůl nadčasovou eleganci. Široký výběr jednotlivých produktů v kombinaci s minimalistickým vzhledem uspokojí i ty nejnáročnější majitele restaurací, ať už touží po jednoduchosti či kreativitě.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: