RAK Gloš na gourmet talíř RAK-FDGD26 | RAK-FDCL01

Kód: RAK-FDCL01-6
Gloš z kolekce FineDine využijete k přiklopení hotového jídla na talíři RAK-FDGD26. Zabráníte tak úniku tepla a na jídlo se nedostanou žádné nečistoty. Elegantní design, který ozdobí vaše stoly, už je pak jen třešničkou na dortu.Gloš na gourmet talíř RAK-FDGD26FineDine gloš na gourmet talíř RAK-FDGD26ParametryMateriál: porcelánBarva: slonová kost6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kusVyužití glošePřiklopení jídla.Kolekce FineDineOstré
Zobrazit více ...
371,00 Kč

307 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Gloš z kolekce FineDine využijete k přiklopení hotového jídla na talíři RAK-FDGD26. Zabráníte tak úniku tepla a na jídlo se nedostanou žádné nečistoty. Elegantní design, který ozdobí vaše stoly, už je pak jen třešničkou na dortu.

Gloš na gourmet talíř RAK-FDGD26

FineDine gloš na gourmet talíř RAK-FDGD26

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Barva: slonová kost
  • 6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití gloše

  • Přiklopení jídla.

Kolekce FineDine

Ostré linie kolekce FineDine přinášejí na stůl nadčasovou eleganci. Široký výběr jednotlivých produktů v kombinaci s minimalistickým vzhledem uspokojí i ty nejnáročnější majitele restaurací, ať už touží po jednoduchosti či kreativitě.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: