Curve lžička dezertní 19 cm

Kód: ET-964-15
Dezertní lžička z kolekce Curve poznáte na první pohled podle originálního tvaru její rukojeti. Ta z ní dělá působivý příbor, který si najde místo v každé profesionální kuchyni. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10 – ta garantuje vysokou odolnost proti korozi, proto ji můžete umýt v myčce, a také zaručuje dlouhou životnost i při každodenním používání. Lžička dezertní 19 cmCurve lžička dezertní 19 cmParametryMateriál: nerezová ocel
Zobrazit více ...
90,00 Kč

74 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Dezertní lžička z kolekce Curve poznáte na první pohled podle originálního tvaru její rukojeti. Ta z ní dělá působivý příbor, který si najde místo v každé profesionální kuchyni. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10 – ta garantuje vysokou odolnost proti korozi, proto ji můžete umýt v myčce, a také zaručuje dlouhou životnost i při každodenním používání.

Lžička dezertní 19 cm

Curve lžička dezertní 19 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 19 cm
  • Tloušťka: 2,5 mm
  • Barva: stříbrná
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití lžičky

  • Nabírání dezertu.

Kolekce Curve


Kolekce Curve osloví všechny milovníky originality. Konvexní tvar rukojeti vytváří netradiční příbor, který nesmí chybět v žádné kuchyni.

Výrobce


Belgická společnost Eternum už téměř 100 let vyrábí a prodává příbor z nerezové oceli, který poznáte podle svérázného designu a vysoké kvality.

Mohlo by vás zajímat: