Curve naběračka na omáčku 16,9 cm

Kód: ET-964-11
Naběračku na omáčku z kolekce Curve poznáte na první pohled podle originálního tvaru její rukojeti. Ta z něj dělá působivého kuchyňského pomocníka, který si najde místo v každé profesionální kuchyni. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10 – ta garantuje vysokou odolnost proti korozi, proto ji můžete umýt v myčce, a také zaručuje dlouhou životnost i při každodenním používání. Naběračka na omáčku 16,9 cmCurve naběračka na omáčku 16,9
Zobrazit více ...
534,00 Kč

441 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Naběračku na omáčku z kolekce Curve poznáte na první pohled podle originálního tvaru její rukojeti. Ta z něj dělá působivého kuchyňského pomocníka, který si najde místo v každé profesionální kuchyni. Na její výrobu se používá nerezová ocel 18/10 – ta garantuje vysokou odolnost proti korozi, proto ji můžete umýt v myčce, a také zaručuje dlouhou životnost i při každodenním používání.

Naběračka na omáčku 16,9 cm

Curve naběračka na omáčku 16,9 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 16,9 cm
  • Tloušťka: 2,5 mm
  • Barva: stříbrná
  • 1 ks v balení

Využití naběračky

  • Nabírání omáček.

Kolekce Curve


Kolekce Curve osloví všechny milovníky originality. Konvexní tvar rukojeti vytváří netradiční příbor, který nesmí chybět v žádné kuchyni.

Výrobce


Belgická společnost Eternum už téměř 100 let vyrábí a prodává příbor z nerezové oceli, který poznáte podle svérázného designu a vysoké kvality.

Mohlo by vás zajímat: