RAK Konvice na kávu s víčkem 35 cl | RAK-ANCP35

Kód: RAK-ANCP35-6
Konvice z kolekce Anna přináší eleganci do podávání kávy. Její působivý design odráží umění značky Rak Porcelain a stává se tak jedinečným doplňkem, který oslní každého hosta.Konvice na kávu s víčkem 35 clAnna konvice na kávu s víčkem 35 clParametryMateriál: porcelánObjem: 35 clBarva: slonová kost6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kusVyužití konvicePodávání kávy.Kolekce AnnaOkouzlující kolekci Anna vytvořila Mikaëla Dörfel, která se
Zobrazit více ...
500,00 Kč

413 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Konvice z kolekce Anna přináší eleganci do podávání kávy. Její působivý design odráží umění značky Rak Porcelain a stává se tak jedinečným doplňkem, který oslní každého hosta.

Konvice na kávu s víčkem 35 cl

Anna konvice na kávu s víčkem 35 cl

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Objem: 35 cl
  • Barva: slonová kost
  • 6 ks v originálním balení/Uvedená cena za jeden kus

Využití konvice

  • Podávání kávy.

Kolekce Anna

Okouzlující kolekci Anna vytvořila Mikaëla Dörfel, která se řídí heslem, že každý design musí mít svou vlastní osobnost. Touto řadou chtěla ukázat, jak vypadá vynikající jídlo na křivkách a konturách oslavujících kulinářskou tradici.

Výrobce

Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky, a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: