RAK Massilia talíř obdélný 33 × 22 cm | RAK-MSRIN33

Kód: RAK-MSRIN33-6
Obdélný talíř z kolekce Massila přináší na jídelní stoly nadčasovou eleganci spojenou s moderním tvarem. Perfektně na něm vyniknou hlavní chody a do prolisů po stranách můžete položit šálek s nápojem nebo mističku s dipem, salátek či jinou přílohou. Prohloubená hrana usnadňuje uchopení a následovné podávání pokrmů. Talíř obdélný 33 × 22 cmMassilia talíř obdélný 33 × 22 cmParametryMateriál: porcelánRozměry: 33 × 22 cmBarva: slonová kostCena uvedena
Zobrazit více ...
599,00 Kč

495 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Obdélný talíř z kolekce Massila přináší na jídelní stoly nadčasovou eleganci spojenou s moderním tvarem. Perfektně na něm vyniknou hlavní chody a do prolisů po stranách můžete položit šálek s nápojem nebo mističku s dipem, salátek či jinou přílohou. Prohloubená hrana usnadňuje uchopení a následovné podávání pokrmů.

Talíř obdélný 33 × 22 cm

Massilia talíř obdélný 33 × 22 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 33 × 22 cm
  • Barva: slonová kost
  • Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení

Využití talíře

  • Prezentace a podávání hlavních chodů.

Kolekce Massilia


Kolekce Massilia čerpá inspiraci v orientální kuchyni a její rozmanité tvary vytvářejí neomezené možnosti podávání jídel. Navrhli ji designéři Dominique a Alain Vavro pro michelinského kuchaře Géralda Passedata a jeho restaurace MUCEM v Marseille. Uhlazený, průkopnický styl je dokonalým podkladem pro sofistikované kulinářské kreace.

Výrobce


Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: