RAK Massilia talíř hladký, čtvercový 14,5 × 14,5 cm | RAK-MSFP14

Kód: RAK-MSFP14-12
Čtvercový talíř z kolekce Massilia představuje perfektní volbu pro všechny, kteří milují eleganci, jednoduchost a nadčasovost. Díky svým menším rozměrům, zaobleným rohů a hladkému povrchu je ideální volbou k podávání pečiva. Talíř hladký, čtvercový 14,5 × 14,5 cmMassilia talíř hladký, čtvercový 14,5 × 14,5 cmParametryMateriál: porcelánRozměry: 14,5 × 14,5 cmBarva: slonová kostCena uveden za 1 kus/12 ks v originálním baleníVyužití talířePodávání
Zobrazit více ...
393,00 Kč

325 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Čtvercový talíř z kolekce Massilia představuje perfektní volbu pro všechny, kteří milují eleganci, jednoduchost a nadčasovost. Díky svým menším rozměrům, zaobleným rohů a hladkému povrchu je ideální volbou k podávání pečiva.

Talíř hladký, čtvercový 14,5 × 14,5 cm

Massilia talíř hladký, čtvercový 14,5 × 14,5 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 14,5 × 14,5 cm
  • Barva: slonová kost
  • Cena uveden za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití talíře

  • Podávání pečiva.

Kolekce Massilia


Kolekce Massilia čerpá inspiraci v orientální kuchyni a její rozmanité tvary vytvářejí neomezené možnosti podávání jídel. Navrhli ji designéři Dominique a Alain Vavro pro michelinského kuchaře Géralda Passedata a jeho restaurace MUCEM v Marseille. Uhlazený, průkopnický stylje dokonalým podkladem pro sofistikované kulinářské kreace.

Výrobce


Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: