RAK Massilia talíř hluboký 27 × 21 cm | RAK-MSDP27

Kód: RAK-MSDP27-6
Hluboký talíř z kolekce Massilia je perfektní volbou pro všechny, kteří se nebojí vybočit z řady. Jeho široké okraje přitáhnou pozornost hostů a zároveň podtrhnou dokonalost jídla ve svém středu. Skvěle na něm proto vyniknou netradiční kulinářské kreace, které by na obyčejném talíři ztratily svůj půvab. Talíř hluboký 27 × 21 cmMassilia talíř hluboký 27 × 21 cmParametryMateriál: porcelánRozměry: 27 × 21 cmObjem: 55 clBarva: slonová kostCena uvedena
Zobrazit více ...
646,00 Kč

534 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Hluboký talíř z kolekce Massilia je perfektní volbou pro všechny, kteří se nebojí vybočit z řady. Jeho široké okraje přitáhnou pozornost hostů a zároveň podtrhnou dokonalost jídla ve svém středu. Skvěle na něm proto vyniknou netradiční kulinářské kreace, které by na obyčejném talíři ztratily svůj půvab.

Talíř hluboký 27 × 21 cm

Massilia talíř hluboký 27 × 21 cm

Parametry

  • Materiál: porcelán
  • Rozměry: 27 × 21 cm
  • Objem: 55 cl
  • Barva: slonová kost
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití talíře

  • Servírování polévek, těstovin nebo salátů.

Kolekce Massilia


Kolekce Massilia čerpá inspiraci v orientální kuchyni a její rozmanité tvary vytvářejí neomezené možnosti podávání jídel. Navrhli ji designéři Dominique a Alain Vavro pro michelinského kuchaře Géralda Passedata a jeho restaurace MUCEM v Marseille. Uhlazený, průkopnický stylje dokonalým podkladem pro sofistikované kulinářské kreace.

Výrobce


Značka RAK Porcelain je symbolem poctivé výroby a vysoké kvality. Produkty v podobě kuchyňského nádobí a propracovaných příborů představují kombinaci dlouhé výdrže a estetiky a zajišťují jedinečný jídelní zážitek.

Mohlo by vás zajímat: