Arcade vidlička dezertní 18,6 cm

Kód: ET-1620-14
Elegantní dezertní vidlička z kolekce Arcade se stane nejen nezbytným kouskem vaší sady příboru, ale také atraktivním doplňkem jídelních stolů, protože její naleštěný vzhled zkombinujete s jakýmkoliv porcelánem. Vidlička se vyrábí z prvotřídní nerezové oceli 18/10, díky tomu odolá korozi a snadno ji umyjete v myčce. Kvalitní materiál také garantuje, že vám příbor vydrží spoustu let. Vidlička dezertní 18,7 cmArcade vidlička dezertní 18,7
Zobrazit více ...
79,00 Kč

65 Kč bez DPH

Dostupnost: Poslední kusy skladem Množství:
Elegantní dezertní vidlička z kolekce Arcade se stane nejen nezbytným kouskem vaší sady příboru, ale také atraktivním doplňkem jídelních stolů, protože její naleštěný vzhled zkombinujete s jakýmkoliv porcelánem. Vidlička se vyrábí z prvotřídní nerezové oceli 18/10, díky tomu odolá korozi a snadno ji umyjete v myčce. Kvalitní materiál také garantuje, že vám příbor vydrží spoustu let.

Vidlička dezertní 18,7 cm

Arcade vidlička dezertní 18,7 cm

Parametry

  • Materiál: nerezová ocel 18/10
  • Délka: 18,7cm
  • Tloušťka: 2,8 mm
  • Barva: stříbrná
  • Cena uvedena za 1 kus/12 ks v originálním balení

Využití vidličky

  • Napichování dezertů.

Kolekce Arcade


Belgický designér Louis de Limburg Stirum přišel na trh s kolekcí Arcade, kterou poznáte podle jednoduchého a elegantního designu. Příbory se dají kombinovat s jakýmkoliv porcelánem bez ohledu na dekoraci a jejich konce se krásně zrcadlově lesknou.

Výrobce


Belgická společnost Eternum už téměř 100 let vyrábí a prodává příbor z nerezové oceli, který poznáte podle svérázného designu a vysoké kvality.

Mohlo by vás zajímat: